İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

MİMAR SİNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2024 YILI MART AYI  OKUL AİLE BİRLİĞİ   HESAP BİLANÇOSU

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Meryem AKBAL'ın sınıf çalışmaları ile bir sergi düzenlendi. Hepsi birbirinden güzel olan çalışmaları yapan öğrenciler gururla anlatırken, sergiyi gezen öğrenci ve öğretmenler merakla inceledi.

Mrt

Ramazan ayında Bahçelievler Belediyesi'nin katkıları ile tüm öğretmen ve öğrencilerimizin davetli olduğu iftar düzenlendik. Katılım hayli yüksek, ortam ise sıcaktı. Öğretmen ve öğrencilerimizin özverisi ile herkesin memnun kaldığı bir program oldu.

Mrt

Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ile video, tiyatro ve içinde Çanakkale türkülerinin olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması yapıldı. Gösteriler salondaki öğrenciler tarafından çok beğildi ve uzun süre alkış aldı.

Şbt

Çevre camilerimizin imam hatipleri ile okulumuzda kahvaltı programı düzenlendik. Okullarımızın sorunları ve bunlar için yapılabilecekler üzerine uzun uzun konuşma fırsatı bulduk. Ardından imam hatiplerimiz okulumuzu gezdi, öğrencilerimiz ile tanıştılar hasbihal ettiler. Okullarımız için iş birliği yapılması konusunda hem fikir olduk. Bu tip buluşmaların arttırılmasının gereği belirtildi. Okullarımız için yapabileceklerimiz konusunda faydalı görüş ve önerilerin olduğu bir buluşma oldu.

Ara

TÜBİTAK 4006 kapsamında düzenlenen Bilim Fuarında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin ÇIKRIKÇI ve diğer okul müdürlerimiz okulumuzu ziyarete geldi. Standların tamamı Okul Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim müdürü tarafından gezildi. Öğrencilerimiz heyecanla projelererini anlattı. Kendileri için güzel bir deneyim oldu.

Ara

İlçemizde düzenlenen Hayalimdeki Filistin Resim Yarışması birinci ölen Yasin AL KHABBAZ'a ödülünü verdik.

Ekm

MİMAR SİNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 21.10.2022 - 20.10.2023 TARİHLERİ ARASI OKUL AİLE BİRLİĞİ   HESAP BİLANÇOSU

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.10.2023 Cuma Günü Saat 09.00 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 27.10.2023 Cuma günü aynı yer ve aynı saatte toplantı yapılacaktır. Toplantıya katılım için tüm velilerimize ve öğretmenlerimize duyurulur.

Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Tem

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE  FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULANAN OKUL OLMUŞTUR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KAYIT İÇİN OKULUMUZA BEKLİYORUZ.

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından 21 adet proje yapılmıştır. Okulumuza kurulan laboratuvar  tüm öğrencilerimize açıktır. Okulumuz laboratuvarında 3D yazıcı, 16 bilgisayar, kodlama için; Arduino, Raspberry Pi ve bunların tüm çevre malzemeleri bulunmaktadır. Yazılım ve kodlama alanında kendini geliştirmek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

May

ISTKA Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri 21 adet proje ürettiler. Arduino UNO altyapısı 3D yazıcı ile üretilen eserlerimiz sergilendi

Mrt

Sınava girecek öğrenci velilerimize aile akademileri kapsamında Rehber öğretmenimiz tarafından rehberlik yapıldı.

May

Okulumuz öğrenci ve danışman öğretmenlerimizin birlikte yaptığı projeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin ÇIKRIKÇI'nın da katılımlarıyla TÜBİTAK 4006 BİLİM ŞENLİĞİMİZİ çoşkulu bir şekilde gerçekleştierdik.

Şbt

Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az yedi kitap okuma takımının oluşturduk. Ayrıca, öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphanemiz kullanılmaktadır. Kütüphaneleri, öğrencilerimiz aktif bir şekilde kullanmaktadır.